Pachete exclusive - Spark

Pachete exclusive de închiriere pe termen lung SPARK

La SPARK, înțelegem complicațiile pe care starea de urgență și carantina le-a creat pe teritoriul României pentru toți utilizatorii business și persoane fizice ale serviciului nostru și din acest motiv am dezvoltat perioada exclusivă de închiriere pe termen lung.

Noul nostru produs încurajează perioade de închiriere pe termen lung și nu mai multe sesiuni scurte. Astfel, putem reduce numărul total de persoane care au utilizat o anumită mașină și putem reduce semnificativ prețul pentru închirierea zilnică în SPARK.

Mașini electrice și pachete exclusive

UTILIZATORI BUSINESS
Pachet 7+
50 leiZILNIC
Pachet 30+
40 leiZILNIC
ZOE-NEW-SIDE v2

Renault ZOE

UTILIZATORI PRIVAȚI
Pachet 7+
60 leiZILNIC
Pachet 30+
50 leiZILNIC

UTILIZATORI BUSINESS
Pachet 7+
60 leiZILNIC
Pachet 30+
50 leiZILNIC
i3 Low res leftside

BMW i3

Leaf-eGO-white-2-1

Nissan Leaf

UTILIZATORI PRIVAȚI
Pachet 7+
80 leiZILNIC
Pachet 30+
60 leiZILNIC

Care sunt cu exactitate pachetele de închiriere pe termen lung ale Spark?

Pachetele ”7+” și ”30+” reprezintă oportunitatea utilizatorilor business și persoane fizice de a rezerva și plăti în avans pentru utilizarea mașinilor SPARK pentru o săptămână sau pentru o lună, cu obținerea unui preț semnificativ mai mic. Atunci când achiziționați un pachet de închiriere pe termen lung, primiți o mașină curată și dezinfectată* cu un certificat care vă garantează că sunteți primul utilizator după procedura de curățare a mașinii. Pachetul include încărcarea gratuită în rețeaua de încărcare Renovatio.

Cum pot achiziționa un pachet de la Spark?

Dacă vreți să achiziționezi pachetul de închiriere pe termen lung, vă rugăm să sunați la +4 0786 432 530, sau să ne scrieți un e-mail la sales@espark.ro. De asemenea, puteți completa formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Există limitări atunci când utilizez un pachet de închiriere pe termen lung?

Singura limitare privește numărul de kilometri gratuiți pentru această perioadă. Pentru pachetul ”7+” veți primi 700 de kilometri gratuiți în perioada de închiriere, iar pentru pachetul ”30+” veți primi 3000 de kilometri pentru perioada de închiriere. După depășirea kilometrilor incluși, se percepe o taxă adițională de 0,75 LEI pe kilometru.

Pot schimba mașina pe perioada de închiriere?

Da, puteți. Puteți încheia sesiunea de închiriere și închiria din nou altă mașină disponibilă în SPARK. Vă rugăm să aveți în vedere că dacă alegeți un model diferit de mașină, prețul va fi diferit și va afecta perioada de închiriere. Totodată, nu putem garanta că următoarea mașină va fi curățată și dezinfectată și că va avea un certificat care garantează că sunteți primul utilizator al mașinii după procedura de curățare.

Sunt alte costuri adiționale exceptând costul pachetului ?

Nu – primiți o mașină dezinfectată, cu un card de încărcare în rețeaua Renovatio (peste 50 de stații de încărcare în București, și peste 150 în România). Toate taxele, costurile de asigurare** și kilometri gratuiți sunt incluși în prețul pachetului de închiriere.

Cum funcționează pachetele de închiriere pe termen lung?

Alegeți un pachet de închiriere potrivit pentru nevoile dumneavoastră individuale și contactați-ne. După efectuarea transferului bancar pentru prețul pachetului ales, veți primi un voucher în contul dumneavoastră SPARK. Voucherul va fi pentru o sumă semnificativ mai mare și va acoperi prețul pentru perioada de închiriere aleasă. Vom furniza o mașină din modelul selectat de dumneavoastră, care va fi curățată și dezinfectată, și vom include un certificat care indică data și ora curățării cât și asigurarea faptului că sunteți primul utilizator al acelei mașini după efectuarea procedurii de curățare.

*vehiculul curățat și dezinfectat va fi asigurat într-un loc indicat de SPARK
**în timpul sesiunilor de închiriere, de asemenea, sunteți obligat să respectați contractul de închiriere SPARK, cât și termenii și condițiile agreate.
For further information or long-term package purchase,
please call us at +4 0786 432 530,
write an e-mail to sales@espark.ro

Spark in Bucharest

Lock Map